Zwangerschapsverlof

Momenteel ben ik met zwangerschapsverlof, waarnemend praktijk is Psychologenpraktijk Van Mastrigt, zie www.vanmastrigt.info.

Lokatie

Op maandag werk ik in Psychologenpraktijk Van Mastrigt, Losplaatsweg 26 A, 2201 CV te Noordwijk. Eerste verdieping. Gratis parkeren voor de deur.

Clientenstop

Op dit moment heeft In Verbinding voor zowel de Basis GGZ als de Specialistische GGZ een clientenstop. Er worden geen individuele trajecten aangenomen momenteel. Voor Bondinggroepspsychotherapie en attitudewerk gelden op dit moment geen wachttijden. Voorafgaand aan de bondingpsychotherapiegroep is een lichaamsgerichte intake verplicht. De andere groepen zijn vrij toegankelijk, graag van tevoren (liefst 48 uur) aanmelden.

In behandeling bij een vrijgevestigde praktijk

Hier vindt u een folder over wat u moet weten wanneer u in behandeling gaat bij een vrijgevestigde psycholoog/therapeut in de vrijgevestigde praktijk, zoals In Verbinding is. De folder is uitgebracht door de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten – de LVVP.

Het Kwaliteitsstatuut van Praktijk In Verbinding is goedgekeurd. U kunt hem hier vinden:

Privacyverklaring verwerking persoonsgegevens

Hier vindt u de privacyverklaring met betrekking tot het verwerken van persoonsgegevens bij In Verbinding, waarbij aan de vereisten van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) voldaan wordt.

EMDR

De basiscursus voor Eye Movement Desensitisation and Reprocessing is eind 2018 aan de ACT – EMDR opleiding behaald. De vervolgopleiding per september 2019.

Officieel erkend als Bondingpsychotherapeut

Per oktober 2018 is Celine van Mastrigt officieel beëdigd als bondingpsychotherapeut. Dit stelt haar in staat groepen zelfstandig te begeleiden en organiseren.