?>

Clientenstop

Op dit moment heeft In Verbinding voor individuele begeleiding een clientenstop. Er worden geen individuele trajecten aangenomen momenteel. Voor de groep lichaamsgerichte (bonding)groepspsychotherapie geldt op dit moment geen wachttijd. Voorafgaand aan de groep is een lichaamsgerichte intake verplicht.

Beperkt aantal Zorgverzekeraars gecontracteerde zorg.

Alleen voor de volgende zorgverzekeraars gaat In Verbinding voor 2023 een contract aan en is vergoede zorg mogelijk, een andere zorgverzekeraar dan onderstaande betekent in eerste instantie zelf de rekening betalen, dit vindt per kwartaal plaats. Voor (gedeeltelijke) vergoeding dient u zelf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Voor 2023 heeft de praktijk een contract met de volgende zorgverzekeraars:

  • OMW Zorg & Zekerheid
  • DSW waaronder Stad Holland en InTwente

In behandeling bij een vrijgevestigde praktijk

Hier vindt u een folder over wat u moet weten wanneer u in behandeling gaat bij een vrijgevestigde psycholoog/therapeut in de vrijgevestigde praktijk, zoals In Verbinding is. De folder is uitgebracht door de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten – de LVVP.

Het Kwaliteitsstatuut van Praktijk In Verbinding is goedgekeurd. U kunt hem hier vinden:

Marcella Tam

Marcella Tam

Lichaamsgerichte psychotherapeut

Blij en enthousiast voel ik me met mijn collega therapeut lichaamsgerichte groepen te begeleiden, Marcella, welkom! Voor meer informatie over Marcella: www.medereizigertrainingen.nl

Folder workshops 2021

Privacyverklaring verwerking persoonsgegevens

Hier vindt u de privacyverklaring met betrekking tot het verwerken van persoonsgegevens bij In Verbinding, waarbij aan de vereisten van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) voldaan wordt.

Agenda Workshops

Er staan momenteel geen workshops op de agenda.