?>

Lokatie VitaliteitCentrum Katwijk, dinsdag

Lokatie Praktijk van Mastrigt, maandag

Reviews

Vanaf augustus 2018 tot oktober 2022 ben ik in behandeling geweest bij Psychotherapiepraktijk In Verbinding in Katwijk. Ik voelde mij meteen op mijn gemak en veilig. De persoonlijke benadering en oprechtheid die ik ervoer in het contact waren voor mij elke sessie opnieuw van grote waarde, mede gezien mijn achtergrond (onveilige hechting en huiselijk geweld). Hoe pittig het ook was, ze bleef elke keer weer zonder oordeel en wees mij niet af. Wat voor mij ook erg belangrijk was dat ik op lichaamsgericht gebied aan mezelf kon werken middels bonding groepstherapie. Dat ik werkelijk contact leerde maken met mijn lichaam waar mijn trauma in was opgeslagen. Ik heb mij heel veilig gevoeld in het kwetsbaar durven zijn, stapje voor stapje. Zonder druk van moeten of negativiteit. Ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben over deze praktijk en zou Celine van harte aanbevelen.” – Lucien, 48

“Ik heb heel wat ervaring in de vorm van zelfonderzoek, lichaamswerk en spirituele ontwikkeling workshops, retreats, opleidingen etc.
Nog nooit heb ik me zó veilig gevoeld als in de bonding therapie groep die ik volg, begeleidt door twee psychotherapeuten die beide lichaamsgericht werken.
Ik realiseer me dat er ontzettend veel goedbedoelde onzin verkocht wordt onder de noemer: heling, die soms meer schade aanricht.
Eindelijk kan ik diep trauma doorvoelen en ook daadwerkelijk helen omdat er mensen zijn die professioneel, open en liefdevol aanwezig zijn.
Bonding gaat met expressie, beweging, aanraken, knuffelen, vastgehouden worden, oogcontact maken en gestimuleerd worden om vastgezette energie alsnog in beweging te brengen zodat het uit het systeem kan gaan. In een veilige setting van een groep met diep respect voor de menselijke én de spirituele kant. In balans.
Je heelt in de setting waar de wond is begonnen: in relatie.
Zo dankbaar dat ik dit nu mag en kan ontvangen.” – Maren, 40

Contact?

2 + 14 =

Vestigingslocatie

Vrijdag:

Vitaliteit Centrum Katwijk aan den Rijn
Mgr. Bekkerstaat 6, 2223 AR Katwijk aan den Rijn

 

Overige dagen:

Souterrain Psychotherapiepraktijk In Verbinding: Reigerstraat 24, 2225PM Katwijk aan Zee

 

Zaterdag groepstherapie:

Lovte: Loosterweg 4a, 2215 TL Voorhout

 

Waarnemend Praktijk:

Psychologenpraktijk Van Mastrigt, Noordwijk

 

Celine van Mastrigt

Psychotherapeut, bondingpsychotherapeut, GZ-psycholoog

Spreekuur, elke woensdagavond van 18:00 tot 19:00 uur: 06-11033106
info@sameninverbinding.nl

Rekeningnummer: NL29ASNB0706906764 t.n.v. Psychotherapiepraktijk In Verbinding