?>

Lokatie VitaliteitCentrum Katwijk, dinsdag

Lokatie Praktijk van Mastrigt, maandag

Reviews

Vanaf augustus 2018 tot oktober 2022 ben ik in behandeling geweest bij Psychotherapiepraktijk In Verbinding in Katwijk. Ik voelde mij meteen op mijn gemak en veilig. De persoonlijke benadering en oprechtheid die ik ervoer in het contact waren voor mij elke sessie opnieuw van grote waarde, mede gezien mijn achtergrond (onveilige hechting en huiselijk geweld). Hoe pittig het ook was, ze bleef elke keer weer zonder oordeel en wees mij niet af. Wat voor mij ook erg belangrijk was dat ik op lichaamsgericht gebied aan mezelf kon werken middels bonding groepstherapie. Dat ik werkelijk contact leerde maken met mijn lichaam waar mijn trauma in was opgeslagen. Ik heb mij heel veilig gevoeld in het kwetsbaar durven zijn, stapje voor stapje. Zonder druk van moeten of negativiteit. Ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben over deze praktijk en zou Celine van harte aanbevelen.” – Lucien, 48

“Ik heb heel wat ervaring in de vorm van zelfonderzoek, lichaamswerk en spirituele ontwikkeling workshops, retreats, opleidingen etc.
Nog nooit heb ik me zó veilig gevoeld als in de bonding therapie groep die ik volg, begeleidt door twee psychotherapeuten die beide lichaamsgericht werken.
Ik realiseer me dat er ontzettend veel goedbedoelde onzin verkocht wordt onder de noemer: heling, die soms meer schade aanricht.
Eindelijk kan ik diep trauma doorvoelen en ook daadwerkelijk helen omdat er mensen zijn die professioneel, open en liefdevol aanwezig zijn.
Bonding gaat met expressie, beweging, aanraken, knuffelen, vastgehouden worden, oogcontact maken en gestimuleerd worden om vastgezette energie alsnog in beweging te brengen zodat het uit het systeem kan gaan. In een veilige setting van een groep met diep respect voor de menselijke én de spirituele kant. In balans.
Je heelt in de setting waar de wond is begonnen: in relatie.
Zo dankbaar dat ik dit nu mag en kan ontvangen.” – Maren, 40

Contact?

12 + 2 =

Vestigingslocatie

Psychotherapiepraktijk In Verbinding: Reigerstraat 24,Souterrain, witte deur beneden,  2225PM Katwijk aan Zee

 

Zaterdag groepstherapie:

Lovte: Loosterweg 4a, 2215 TL Voorhout

 

In geval van langdurige afwezigheid kunt u contact opnemen met Frank van Mastrigt als: Waarnemend Praktijk:

Psychologenpraktijk Van Mastrigt, Losplaatsweg 26, 2201 CV Noordwijk

Mail@vanmastrigt.info

 

Ten tijden van crisis, neem contact op met uw huisarts.

Bel met de huisartsenpost: 0252 – 240 212 voor niet-levensbedreigende spoedgevallen in de avond en in het weekend

Samenwerkende praktijken:

Celine Johanna van Mastrigt - Schaap

Psychotherapeut, bondingpsychotherapeut, GZ-psycholoog

Spreekuur, elke woensdagavond van 18:00 tot 19:00 uur: 06-11033106
info@sameninverbinding.nl

Rekeningnummer: NL29ASNB0706906764 t.n.v. Psychotherapiepraktijk In Verbinding