Evenementen in de Zomer

 

Maandag 22 juli 18:30 tot 21:30 uur.

Een introductie tot lichaamsgericht therapeut.

Therapie bij onze praktijk is het integreren van archetype van The Wounded Healer in je, oftewel: de gewonde genezer. The Wounded Healer is degene die weet heeft van de wonden die we in het leven kunnen oplopen. Hij weet dit, omdat hij ze zelf heeft ondergaan. Ook hij heeft zich beschaamd en alleen gevoeld in zijn verwondingen, ook hij heeft geprobeerd ze te verdringen, ontvluchten of bevechten. Uit eigen ervaring weet hij weet echter dat verwondingen tijd nodig hebben te helen, zodat ze verwerkt en uiteindelijk geïntegreerd kunnen worden. The Wounded Healer heeft een geruststellende en soms ongelofelijke boodschap voor ons: wanneer we onze wonden de tijd geven om te helen, om ze zorgvuldig te onderzoeken en belichten, kunnen we ze integreren en ze zo tot onze grote kracht maken.

Een laagdrempelige workshop om de wounded healer in jou verder aan te spreken en te ontwikkelen. En je vervolgens de vraag te stellen: Lichaamsgericht therapeut, iets voor mij?

Zaterdag 27 juli 10 tot 17:30 uur

Lichaams gerichte intakes

Hoe reageer jij op fysieke nabijheid van de ander? En op afstand, bijvoorbeeld het zien van de rug van een belangrijke ander die bij je vandaan loopt? Wil jij ervaren wat jouw lichaam jou te vertellen heeft? Het lichaam liegt niet en op cellulair niveau ligt meer verbonden dan we ons met de geest kunnen indenken en voorstellen. Je bent van harte welkom te ervaren welke dynamiek en thematiek jouw lichaam je duidelijk wil maken. 

Vrijdag 2 augustus 17 tot 21:30 uur

Attitude groep: jouw waarheid aan het licht brengen in jouw gehele wezen, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Deze avond staan de negatieve ouders en de ideale ouders centraal.

De negatieve ouders vertegenwoordigen datgene in je ouders wat jou heeft verwond of waarin jij voelbaar tekort bent gekomen.

De ideale ouders helpen jou te voelen hoe het geweest was als je ouders had gehad die jou wel precies konden geven wat jij nodig had.

Vrijdag 16 augustus 18 tot 21:30 uur

Spirituele workshop op Katwijk strand: De man en de vrouw.

Het mannelijke en vrouwelijke in jezelf kunnen voelen en verenigen; als man jezelf naar de vrouwen in jouw leven toe – en als vrouw jezelf naar de mannen in jouw leven toe zuiveren en je met hen verzoenen. Vergiffenis (ook van jouw Zelf) maakt vrij.

Maandag 26 augustus 18:30 tot 21:30 uur

Attitude groep: Jouw waarheid delen.

In het midden van een kring, oogcontact makend, word je ondersteund om jouw waarheid, pijn en gevoel te delen en om voor jouw behoeften en rechten op te komen. Met vrijheid / opluchting en soms zelfs trots, als resultaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden:

De evenementen vinden plaats in Noordwijk, Losplaatsweg 26 A, Psychologenpraktijk Van Mastrigt, met uitzondering van de workshop op strand op 16 augustus. De bijeenkomsten zullen begeleid worden door verscheidene bonding(psycho)therapeuten waaronder: Aryeh Knoppers, Marcella Tam en Celine van Mastrigt.

Voor meer informatie of om je aan te melden, mail dan naar: aryehknoppers74@gmail.com, info@sameninverbinding.nl of stuur een sms of bel naar 06-21854216.